Retete pentru doi... pentru craciun si revelion


#1 2007-11-22 19:08:24

tres.malade
Banat
Inregistrat: 2007-05-31
Mesaje: 313

retete pentru doi... pentru craciun si revelion

haideti fetelor si sa ne ajutam reciproc, postand sugestii pt retete de craciun, sau anul nou, pt cele ce-si vor petrece una (sau ambele) din sarbatori, numai cu persoana iubita smile
 


In acest weekend poti incerca o reteta noua! Prietenul tau o va gasi delicioasa, insa doar tu vei sti ca este un meniu Weight Watchers si te va ajuta sa iti mentii silueta.
Timp:  25 minute
Complexitate:  redusa
Portii:  2


Ingrediente:

2 cartofi (max. 350 g)
2 lingurite maioneza light
1/2 lingurita condimente (usturoi, curry, piper)
1/2 lingurita suc de lamaie
2 lingurite smantana light
100 g piept de pui la gratar, taiat feliute

Preparare:

Voteaza articolul !
               
irelevant     asa si
asa     interesant     foarte
util     excelent

    * Trimite la prieteni!
    * Adauga un comentariu
    * Adauga reteta culinara
    * Adauga la articolele favorite

1. Se coc cartofii pe gratar sau in cuptorul cu microunde, pana se patrund.

2. Se amesteca toate ingredientele: maioneza, smantana, sucul de lamamie, cu puiul.

3. Cand cartofii sunt gata, se taie cate un capacel din fiecare si se scoate miezul (1-2 lingurite), apoi se adauga puiul cu sos.

Reteta are doar 4 puncte WW. Pofta buna!

Offline

 



#2 2007-11-22 19:12:12

tres.malade
Banat
Inregistrat: 2007-05-31
Mesaje: 313

Re: retete pentru doi... pentru craciun si revelion

Este delicios si usor de facut!
Timp:  60 minute
Complexitate:  redusa
Portii:  4


Ingrediente:

Piept (os) si pulpe de pui
Cartofi
Ciuperci
Ardei sau gogosar
Vin alb sec
Sos de rosii
Ulei
Sare
Codimente: foi de dafin, piper, ienibahar, cimbru.

Preparare:
Voteaza articolul !
               
irelevant     asa si
asa     interesant     foarte
util     excelent

    * Trimite la prieteni!
    * Adauga un comentariu
    * Adauga reteta culinara
    * Adauga la articolele favorite

Pieptul de pui se taie in patru si se aseaza cu pulpele in tava, se adauga: 1 lingura de delikat, ulei, si se completeaza cu apa, se da la cuptor incalzit in prealabil.

Ciupercile se curata si se taie in 4, cartofi se taie patratele, dupa ce puiul s-a intrepatruns un pic (cam dupa 15 minute) adaugam ciupercile, cartofii, si ardeiul sau gogosarul taiat mai completam cu apa pana este acoperit tot de ea si il dam la cuptor iar dupa aproximativ 15 minute adaugam vinul alb (o cescuta) si mirodeniile.

Dupa inca 10 minute verificam daca cartofii sunt facuti cu o fuculita si adaugam sosul de rosii sau bulionul  Il lasam sa fiarba 5 min. Daca toate ingredientele au prins o culoare aurie... este gata.

Pofta buna!

Offline

 

 Acum



   

Footer-ul board-ului

© Copyright 2002–2024 forummamici.ro
© ForumMamici.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.