Furung SUNT DISPERATA cineva ma ajuta ?


#1 2008-12-14 03:00:49

bvaly
Membru
Inregistrat: 2008-12-14
Mesaje: 3

Furung SUNT DISPERATA cineva ma ajuta ?

Ce sa fac ? Sunt departe de casa printre straini nu vb bine limba si nu am posibilitatea sa rezolv sanantatea.
Acum 4 zile mi-a aparut la fund o bubita mica care am incercat sa o storc, nu a iesit nimic dar ma durut suportabil. Acum am o galma de marimea unui ou de gaina, care este tare si sub piele, este in faza ca nu se vede capul alb ca la un cos (puroiul) si simt cand atig ca are inceput ce 3 capete, SUNT DISPERATA, urlu   de durere, ingrozitor de tare doare si cand incerc sa ma spal.
Cred ca este un furung, vrea cineva sa ma ajute pentru a ma putea trata. Apreciez si mi de multumiri daca primesc un raspuns cat mai repede.
MII DE MULTUMIRI

Offline

 



#2 2008-12-14 04:58:17

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08
Mesaje: 37788

Re: Furung SUNT DISPERATA cineva ma ajuta ?

bvaly, din cate stiu furunculul trebuie stors de catre medic, plus ca trebuie sa faci un tratament medicamentos, posibil cu antibiotice pentru a preveni vreo infectie dupa stoarcere. deci, din pacate, cred ca tot la medic trebuie sa ajungi...

Offline

 

#3 2008-12-14 10:40:00

delia2008
New member
Inregistrat: 2008-11-06
Mesaje: 50

Re: Furung SUNT DISPERATA cineva ma ajuta ?

ar fi bine sa nu il storci ca  ii faci mai rau. incearca totusi sa ajungi la un medic sa ti-l curete bine. si iti trebuie si un antibiotic ca din cate spui tu nu arata prea bine ce ai acolo.

Offline

 

#4 2008-12-14 10:58:34

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08
Mesaje: 9783

Re: Furung SUNT DISPERATA cineva ma ajuta ?

sfatul meu...mergi la un medic, la dermatolog ar fi ok ca sa vada ce anume ai.


Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Offline

 

#5 2008-12-14 13:13:03

daniela75
Full member
De la: Rosiori de Vede
Inregistrat: 2007-06-14
Mesaje: 419

Re: Furung SUNT DISPERATA cineva ma ajuta ?

NU ti-l stoarce doctorul, in cateva zile se trage singur dar apoi esti predispusa sa mai faci. Am avut si eu acum 7-8 ani, cam cat uo ou de randunica, m-am dus la doctor si nu i-a facut nimic, mi-a dat niste pastile (nu mai stiu cum se numesc) si un gel Troxevasin cu care am dat. De atunci mi s-a mai intamplat o data, cum nu mai stiam cum se cheama pastilele, am luat decat acest gel si mi-a trecut. Nu stiu daca exista acolo unde esti tu, dar ia ceva care sa contina substanta de baza, cauta cu Google. Succes!


Tromboflebita este obturarea totala sau partiala a peretelui venos prin coagularea intravenoasa. Mai explicit, este vorba de inflamarea peretelui venos si de formarea de cheaguri de sange ce pot astupa total sau partial vena, ingreunand circulatia sanguina. Aceste cheaguri de sange, trombi in limbajul medical, nu se formeaza dintr-odata, ci treptat, insa evolutia lor este destul de rapida.

Una dintre cauzele frecvente de aparitie a trombozei venoase este insuficienta cardiaca si imobilizarea prelungita.  Se spune ca tromboflebita este boala persoanelor de varsta a 3-a, insa se poate manifesta si la persoanele tinere. Debuteaza la nivelul venelor gambei si urca treptat spre venele femurului si cele din zona iliaca.

In functie de venele afectate, tromboflebita poate fi superficiala sau profunda. In cazul trombozei venoase superficiale sunt afectate venele subcutanate, pe cand in tromboflebita profunda sunt obturate venele musculare.

Simptomele tromboflebitei superficiale constau in reactii inflamatorii (roseata) ale venelor superficiale. Semnele acestei afectiuni sunt discrete: durere continua si la mers, aparitia unui cordon dur, rosu si sensibil in zona afectata, de obicei la nivelul venei. In cadrul tromboflebitei profunde se disting doua stadii:

stadiul preedematos caracterizat prin febra de 38?, tahicardie, stare de neliniste cauzata de o durere spontana la nivelul gambei sau a musculaturii plantare, greutate si schiopatare, cresterea temperaturii locale

tromboza venoasa care se manifesta prin aparitia unui edem dur, cald, alb, lucios, dureri in timp care scad pe masura constituirii edemului.

Acestea sunt cele mai importante forme pe care le poate atinge tromboflebita. Pe langa acestea, se vorbeste in medicina si de tromboflebita migratoare sau recidivanta, tromboflebita varicoasa (complicatii ale varicelor) si tromboflebita cu spasm arterial (flebita albastra, insotita de gangrena). Complicatia cea mai grava este embolia pulmonara, obturarea vaselor pulmonare cu sange coagulat.

Ultima oara a fost editat de daniela75 (2008-12-14 13:19:32)

Offline

 

#6 2008-12-14 18:41:51

gabytza_g
New member
Inregistrat: 2008-12-14
Mesaje: 77

Re: Furung SUNT DISPERATA cineva ma ajuta ?

incearca un unguent antibiotic.....eventual niste antibiotice.....eu am avut acu vreo 5 ani si lam dat cu tetraciclina unguent....a cazut...dar k sa nu iti mai reapara trebuie strans f tare dupa ce iti cade...pt ca ii ramane radacina si se regenereaza....daca o scoti nu mai ai probleme.succes

Offline

 

 Acum



   

Footer-ul board-ului

© Copyright 2002–2024 forummamici.ro
© ForumMamici.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.