Retete in imagini - 3-43
- Cassiopeia
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-03-09
- Mesaje: 9529
Re: Retete in imagini - 3
Annabel unde esti sa-ti vedem minunatiile ?
Sim y
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
- Mesaje: 8701
Re: Retete in imagini - 3
de abia asteptam love_t....yammmy....desi eu nu am pofta de nimic ....am amigdalele cat casa....
9 ani de copilarie ....
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Mesaje: 8121
- Site
Re: Retete in imagini - 3
Rulou de curcan cu parmezan
Ingrediente: 1 pulpa curcan 15 felii de bacon ( curatate, fara grasime ) 1 catel de usturoi 2 cepe verzi ( mai mici ) 2 lingurite de mustar patrunjel piper parmezan cateva picaturi de tabasco putin ardei iute, uscat 3 linguri de ulei un pic de unt 1 cub knorr 600 ml apa sfoara
Dezosam pulpa. Puteti sa cumparati gata dezosata, dar eu nu am vrut ca nu am gasit cu pielita.
Intr-o tigaie, punem putin ulei si punem la calit ceapa taiata rondele, feliile de bacon taiate bucatele mici, usturoiul pisat, patrunjelul,piper, putina sare ( dar foarte putina, sa nu va iasa prea sarat de la bacon ) putin ardei iute si putin tabasco daca vreti. Le rumenim 10-15 minute
Apoi le luam de pe foc si adaugam mustarul. Amestecam.
Punem amestecul peste pulpa, adaugam si putin unt si parmezan.
Legam pulpa bine sa nu iasa umplutura si la capete punem scobitori
Intr-o cratita, punem 600 ml de apa cu un cub de knorr de pui si 2 linguri de ulei. Lasam pana se incinge supa si cubul s-a dizolvat, apoi turnam supa in tava pe care urmeaza sa o bagam la cuptor. Punem ruloul in supa.Peste el mai punem o bucatica de unt. Dam cuptorul la 200 de grade celsius.
Stam langa aragaz, si din cand in cand ungem ruloul supa din tava, sa nu se usuce. Dupa 2 ore si jumatate, ruloul este gata.
Se poate servi cu cartofi natur sau cu piure. Eu prefer piureul.
pofta buna!
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- Cassiopeia
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-03-09
- Mesaje: 9529
Re: Retete in imagini - 3
Vai cum poa sa arate
intrebare : poa sa fie si alta carne ? parmezanul poate fi inlocuit cu cascaval ?
Sim y
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Mesaje: 8121
- Site
Re: Retete in imagini - 3
Saru' mana! A fost foarte bun Poate sa fie si alta carne, de ce nu? Eu am ales pulpa de curcan pt ca e mare... daca faceam cu pui, cred ca trebuia sa fac vreo 3. Daca alegi altfel de carne si nu are pielita, iti recomand sa infasori ruloul in felii de bacon.
In loc de parmezan poti sa pui cascaval, de ce nu?
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- Cassiopeia
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-03-09
- Mesaje: 9529
Re: Retete in imagini - 3
love_t a scris:Saru' mana! A fost foarte bun Poate sa fie si alta carne, de ce nu? Eu am ales pulpa de curcan pt ca e mare... daca faceam cu pui, cred ca trebuia sa fac vreo 3. Daca alegi altfel de carne si nu are pielita, iti recomand sa infasori ruloul in felii de bacon.
In loc de parmezan poti sa pui cascaval, de ce nu?
mersi
Sim y
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
- Mesaje: 8701
Re: Retete in imagini - 3
bravo love_ t ce de ideii ai tu....super...de unde iei toate retele astea? ca nu par toate grecesti....
9 ani de copilarie ....
- annabel
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-01-15
- Mesaje: 36351
Re: Retete in imagini - 3
iammy iammy love simy acasa nu am net deocamdata.acu ma apuc sa pun poze
- Soleil
- Addicted member
- Inregistrat: 2007-01-31
- Mesaje: 13180
Re: Retete in imagini - 3
cum a iesit tortul, anna?
"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."Thé à la menthe
- annabel
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-01-15
- Mesaje: 36351
Re: Retete in imagini - 3
Pui cu ciuperci si rosii(dupa reteta pusa de jessie) Ingrediente: piept de pui(eu am pus 1.2kg) ciuperci(eu am pus 1 1/2 conserva) rosii(eu am avut doar 1 ) condimente(boia dulce, sare, piper..) optional:ceapa
Mod de preparare: -pieptul de pui se spala, se taie bucatele, se condimenteaza si se pune intr-o tigaie in care turnam o cana de apa; se lasa la fiert
-dupa ce e fiert puiul, se adauga ciupercile si rosiile si se amesteca bine-bine
Cornulete aperitiv le-am umplut cu: salam&castraveti murati si salam&gogosari in otet. au iesit super buni.si desi i-am facut marti, azi(joi) sunt inca pufosi
Tort diplomat de la Dr oetker Ingrediente:1 cutie 1litru lapte 2 cutii de ananas 2 oua papaya deshidratata(bucatele mici) piscoturi
Mod de preparare: a)Sarlota -se pun 250ml de apa sau de suc de ananas(din conserva)si se adauga peste amestecul de sarlota.se amesteca bine bine si se lasa 10 minute -se pregateste intr-o cratita mai mare bain-marin pana clocoteste apa -intr-un castronel se bat doua oua -cand apa clocoteste in bain-marin, se pune deasupra prima craticioara cu amestecul pt sarlota si se adauga si ouale batute; se tine in bain-marin 5 minute amestecand continuu pana prinde consistenta asemenea unui sos.apoi se lasa la racit
b)Frisca -se pune 1 litru de lapte rece si se mixeaza cu praful pt frisca diplomat;dupa ce e gata se adauga papaya, ananasul taiat bucatele mici si sarlota care e racita(nu calda)
c)Blatul -intr-un castron(farfurie adanca)se pune restul de suc de ananas, se trec piscoturile cat sa se inmoaie si se pun in forma in forma de "blat"
d)Asamblarea -peste blatul din piscoturi se pune frisca formata din sarlota, ananas si papaya.se da la rece 2-3 ore(sau peste noapte)si apoi se orneaza(la noi de abia pe la ora 14 urmeaza ornarea)
Tort cu cioco, lamaie si fructe Ingrediente: 5 oua 1 cana jumate de zahar 1 cana jumate de faina 4 linguri de apa 4 linguri de ulei 1litru de Creme patiserie(frisca lichida)-eu am folosit jumate pt tortul asta, jumate pt cel diplomat ca a iesit prea multa praf crema de lamaie praf crema de ciocolata 500ml lapte rece ananas,kiwi,banane,capsuni in sirop
Mod de preparare: a)Blatul -se separa albusul de galbenusuri-se mixeaza albusurile spuma,se adauga zaharul -se adauga cate un galbenus in timp ce se mixeaza -se adauga apa si uleiul treptat in timp ce se mixeaza:o lingura de apa, una de ulei, si tot asa -se adauga si faina si se amesteca -in tava de tort unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt se pune aluatul si se da la cuptor pt 35-40min
b)Crema de lamaie -se pun 250ml lapte rece, praful si 3-4 linguri de zahar si se mixeaza.se da la rece apoi
c)Crema de cioco(a vrut neaparat iuby.eu vroiam sa pun frisca sa iasa ff racoritor, dar deh barbatii astia) -se pun 250ml de lapte rece, praful si 3-4linguri de zahar si se mixeaza.se da la rece apoi d)Frisca -se pune continutul cutiei de C.P. si se mixeaza pana se intareste(cam 5-7minute).se da la rece apoi
e)fructele -sucul de la fiecare fruct(ananas&capsuni)se pun in cate o canita -se taie fructele
f)Asamblarea -se scoate blatul de la cuptor, se ia una bucata "mamica priceputa"si se taie in 3. -se pune "fundul", apoi crema de lamaie si capsunile
-se pune o alta "felie"de blat, crema de cioco si bananele
-se pune ultima "felie"de tort,frisca si ananas
-se pune frisca deasupra si pe parti si se da la rece 2-3 ore sau peste noapte
-se orneaza:eu am pus kiwi
blatul a iesit ff bun
Ultima oara a fost editat de annabel (2009-05-21 08:14:58)
- Sonia_Simona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-03-09
- Mesaje: 8647
Re: Retete in imagini - 3
- annabel
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-01-15
- Mesaje: 36351
Re: Retete in imagini - 3
katalina mai uita-te o data ca am editat de vreo 2 ori.pff m-au innebunit pozele si netu asta de melc
- Soleil
- Addicted member
- Inregistrat: 2007-01-31
- Mesaje: 13180
Re: Retete in imagini - 3
ma bucur ca ti-a iesit bine, anna.
"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."Thé à la menthe
- syd
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-09-01
- Mesaje: 1404
Re: Retete in imagini - 3
annabel cum scoti tortul diplomat?il rastorni?
- annabel
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-01-15
- Mesaje: 36351
Re: Retete in imagini - 3
nu syd este tava de tort cu margini detasabile.ramane doar fundul. capacelul(marginile)il ridici
- syd
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-09-01
- Mesaje: 1404
Re: Retete in imagini - 3
annabel a scris:nu syd este tava de tort cu margini detasabile.ramane doar fundul. capacelul(marginile)il ridici
da dar eu nu am cu margini detasabile si as vrea sa fac oare daca rastorn ar iesi?
- annabel
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-01-15
- Mesaje: 36351
Re: Retete in imagini - 3
syd, din ce retete au mai fost puse pe aici, am vazut ca s-a spus"si a doua zi se rastoarna pe un platou si se orneaza".deci ar trebui sa iasa ceva sau iti cumperi cu margini detasabile din carrefour&co ca nu sunt ff scumpe si sunt de buna calitate.chiar tin
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
- Mesaje: 137398
Re: Retete in imagini - 3
syd, captusesti o cratita cu folie de plastic si cred ca e ok, din ce am vazut pe la altii
© ForumMamici.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|