Retete in imagini - 3-43


#799 2009-05-20 16:11:18

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Mesaje: 8121
Site

Re: Retete in imagini - 3

Eu m-as bucura de niste clatite acum  chicot
Dar sa fie muuuulte  chicot

Azi am facut rulou de curcan cu parmezan. Poze si reteta... mai tarziu  chicot


True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

Offline

 



#800 2009-05-20 17:08:00

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09
Mesaje: 9529

Re: Retete in imagini - 3

Annabel unde esti sa-ti vedem minunatiile ? big_smile


Sim y 

Offline

 

#801 2009-05-20 17:25:48

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05
Mesaje: 8701

Re: Retete in imagini - 3

de abia asteptam love_t....yammmy....desi eu nu am pofta de nimic ....am amigdalele cat casa....


9 ani de copilarie ....

Offline

 

#802 2009-05-20 17:34:45

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Mesaje: 8121
Site

Re: Retete in imagini - 3

Rulou de curcan cu parmezan

Ingrediente:
1 pulpa curcan
15 felii de bacon ( curatate, fara grasime )
1 catel de usturoi
2 cepe verzi ( mai mici )
2 lingurite de mustar
patrunjel
piper
parmezan
cateva picaturi de tabasco
putin ardei iute, uscat
3 linguri de ulei
un pic de unt
1 cub knorr
600 ml apa
sfoara

Dezosam pulpa.
Puteti sa cumparati gata dezosata, dar eu nu am vrut ca nu am gasit cu pielita.

http://i43.tinypic.com/30mbb5t.jpg

Intr-o tigaie, punem putin ulei si punem la calit ceapa taiata rondele, feliile de bacon taiate bucatele mici, usturoiul pisat, patrunjelul,piper, putina sare ( dar foarte putina, sa nu va iasa prea sarat de la bacon ) putin ardei iute si putin tabasco daca vreti.
Le rumenim 10-15 minute

http://i42.tinypic.com/2i7srjd.jpg

Apoi le luam de pe foc si adaugam mustarul. Amestecam.


http://i43.tinypic.com/10mit21.jpg

Punem amestecul peste pulpa, adaugam si putin unt si parmezan.

http://i42.tinypic.com/294p3ya.jpg

Legam pulpa bine sa nu iasa umplutura si la capete punem scobitori

http://i39.tinypic.com/be7lv5.jpg

Intr-o cratita, punem 600 ml de apa cu un cub de knorr de pui si 2 linguri de ulei.
Lasam pana se incinge supa si cubul s-a dizolvat, apoi turnam supa in tava pe care urmeaza sa o bagam la cuptor.
Punem ruloul in supa.Peste el mai punem o bucatica de unt.
Dam cuptorul la 200 de grade celsius.

http://i41.tinypic.com/nbfadk.jpg

Stam langa aragaz, si din cand in cand ungem ruloul supa din tava, sa nu se usuce.
Dupa 2 ore si jumatate, ruloul este gata.

http://i44.tinypic.com/2vbney1.jpg

Se poate servi cu cartofi natur sau cu piure. Eu prefer piureul.

http://i42.tinypic.com/19e92.jpg

http://i44.tinypic.com/rhlnc3.jpg

pofta buna!


True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

Offline

 

#803 2009-05-20 18:18:13

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09
Mesaje: 9529

Re: Retete in imagini - 3

Vai cum poa sa arate  drool

intrebare : poa sa fie si alta carne ? parmezanul poate fi inlocuit cu cascaval ? big_smile


Sim y 

Offline

 

#804 2009-05-20 18:20:51

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Mesaje: 8121
Site

Re: Retete in imagini - 3

Saru' mana!
A fost foarte bun  chicot
Poate sa fie si alta carne, de ce nu?
Eu am ales pulpa de curcan pt ca e mare... daca faceam cu pui, cred ca trebuia sa fac vreo 3.
Daca alegi altfel de carne si nu are pielita, iti recomand sa infasori ruloul in felii de bacon.

In loc de parmezan poti sa pui cascaval, de ce nu?


True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

Offline

 

#805 2009-05-20 18:47:10

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09
Mesaje: 9529

Re: Retete in imagini - 3

love_t a scris:

Saru' mana!
A fost foarte bun  chicot
Poate sa fie si alta carne, de ce nu?
Eu am ales pulpa de curcan pt ca e mare... daca faceam cu pui, cred ca trebuia sa fac vreo 3.
Daca alegi altfel de carne si nu are pielita, iti recomand sa infasori ruloul in felii de bacon.

In loc de parmezan poti sa pui cascaval, de ce nu?

mersi big_smile  storstark


Sim y 

Offline

 

#806 2009-05-20 18:51:20

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05
Mesaje: 8701

Re: Retete in imagini - 3

bravo love_ t ce de ideii ai tu....super...de unde iei toate retele astea?
ca nu par toate grecesti....


9 ani de copilarie ....

Offline

 

#807 2009-05-21 06:22:05

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15
Mesaje: 36351

Re: Retete in imagini - 3

iammy iammy love
simy acasa nu am net deocamdata.acu ma apuc sa pun poze

Offline

 

#808 2009-05-21 07:26:59

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31
Mesaje: 13180

Re: Retete in imagini - 3

cum a iesit tortul, anna?


"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

Offline

 

#809 2009-05-21 07:55:04

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15
Mesaje: 36351

Re: Retete in imagini - 3

Pui cu ciuperci si rosii(dupa reteta pusa de jessie)
Ingrediente:
piept de pui(eu am pus 1.2kg)
ciuperci(eu am pus 1 1/2 conserva)
rosii(eu am avut doar 1 lol )
condimente(boia dulce, sare, piper..)
optional:ceapa

Mod de preparare:
-pieptul de pui se spala, se taie bucatele, se condimenteaza si se pune intr-o tigaie in care turnam o cana de apa; se lasa la fiert
http://i170.photobucket.com/albums/u261/good_looking_dj/IMG_0011.jpg
-dupa ce e fiert puiul, se adauga ciupercile si rosiile si se amesteca bine-bine
http://i170.photobucket.com/albums/u261/good_looking_dj/IMG_0012.jpg
http://i170.photobucket.com/albums/u261/good_looking_dj/IMG_0013.jpg
http://i170.photobucket.com/albums/u261/good_looking_dj/IMG_0014.jpg

Cornulete aperitiv
le-am umplut cu: salam&castraveti murati si salam&gogosari in otet.
au iesit super buni.si desi i-am facut marti, azi(joi) sunt inca pufosi
http://i170.photobucket.com/albums/u261/good_looking_dj/IMG_0015.jpg
http://i170.photobucket.com/albums/u261/good_looking_dj/IMG_0016-1.jpg

Tort diplomat de la Dr oetker
Ingrediente:1 cutie
1litru lapte
2 cutii de ananas
2 oua
papaya deshidratata(bucatele mici)
piscoturi
http://i170.photobucket.com/albums/u261/good_looking_dj/IMG_0030.jpg
Mod de preparare:
a)Sarlota
-se pun 250ml de apa sau de suc de ananas(din conserva)si se adauga peste amestecul de sarlota.se amesteca bine bine si se lasa 10 minute
-se pregateste intr-o cratita mai mare bain-marin pana clocoteste apa
-intr-un castronel se bat doua oua
-cand apa clocoteste in bain-marin, se pune deasupra prima craticioara cu amestecul pt sarlota si se adauga si ouale batute; se tine in bain-marin 5 minute amestecand continuu pana prinde consistenta asemenea unui sos.apoi se lasa la racit
http://i170.photobucket.com/albums/u261/good_looking_dj/IMG_0035.jpg
http://i170.photobucket.com/albums/u261/good_looking_dj/IMG_0050.jpg
b)Frisca
-se pune 1 litru de lapte rece si se mixeaza cu praful pt frisca diplomat;dupa ce e gata se adauga papaya, ananasul taiat bucatele mici si sarlota care e racita(nu calda)
http://i170.photobucket.com/albums/u261/good_looking_dj/IMG_0036.jpg
c)Blatul
-intr-un castron(farfurie adanca)se pune restul de suc de ananas, se trec piscoturile cat sa se inmoaie si se pun in forma in forma de "blat"
http://i170.photobucket.com/albums/u261/good_looking_dj/IMG_0046.jpg
d)Asamblarea
-peste blatul din piscoturi se pune frisca formata din sarlota, ananas si papaya.se da la rece 2-3 ore(sau peste noapte)si apoi se orneaza(la noi de abia pe la ora 14 urmeaza ornarea)
http://i170.photobucket.com/albums/u261/good_looking_dj/IMG_0056.jpg

Tort cu cioco, lamaie si fructe
Ingrediente:
5 oua
1 cana jumate de zahar
1 cana jumate de faina
4 linguri de apa
4 linguri de ulei
1litru de Creme patiserie(frisca lichida)-eu am folosit jumate pt tortul asta, jumate pt cel diplomat ca a iesit prea multa
praf crema de lamaie
praf crema de ciocolata
500ml lapte rece
ananas,kiwi,banane,capsuni in sirop

Mod de preparare:
a)Blatul
-se separa albusul de galbenusuri-se mixeaza albusurile spuma,se adauga zaharul
-se adauga cate un galbenus in timp ce se mixeaza
-se adauga apa si uleiul treptat in timp ce se mixeaza:o lingura de apa, una de ulei, si tot asa
-se adauga si faina si se amesteca
-in tava de tort unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt se pune aluatul si se da la cuptor pt 35-40min
http://i170.photobucket.com/albums/u261/good_looking_dj/IMG_0023.jpg
http://i170.photobucket.com/albums/u261/good_looking_dj/IMG_0027.jpg
http://i170.photobucket.com/albums/u261/good_looking_dj/IMG_0028.jpg
b)Crema de lamaie
-se pun 250ml lapte rece, praful si 3-4 linguri de zahar si se mixeaza.se da la rece apoi
http://i170.photobucket.com/albums/u261/good_looking_dj/IMG_0024.jpg
c)Crema de cioco(a vrut neaparat iuby.eu vroiam sa pun frisca sa iasa ff racoritor, dar deh barbatii astia)
-se pun 250ml de lapte rece, praful si 3-4linguri de zahar si se mixeaza.se da la rece apoi
d)Frisca
-se pune continutul cutiei de C.P. si se mixeaza pana se intareste(cam 5-7minute).se da la rece apoi
http://i170.photobucket.com/albums/u261/good_looking_dj/IMG_0022.jpg
e)fructele
-sucul de la fiecare fruct(ananas&capsuni)se pun in cate o canita
-se taie fructele
http://i170.photobucket.com/albums/u261/good_looking_dj/IMG_0029.jpg
f)Asamblarea
-se scoate blatul de la cuptor, se ia una bucata "mamica priceputa"si se taie in 3.
-se pune "fundul", apoi crema de lamaie si capsunile
http://i170.photobucket.com/albums/u261/good_looking_dj/IMG_0044.jpg
http://i170.photobucket.com/albums/u261/good_looking_dj/IMG_0045.jpg
-se pune o alta "felie"de blat, crema de cioco si bananele
http://i170.photobucket.com/albums/u261/good_looking_dj/IMG_0049.jpg
-se pune ultima "felie"de tort,frisca si ananas
http://i170.photobucket.com/albums/u261/good_looking_dj/IMG_0051-1.jpg
http://i170.photobucket.com/albums/u261/good_looking_dj/IMG_0054.jpg
-se pune frisca deasupra si pe parti si se da la rece 2-3 ore sau peste noapte
http://i170.photobucket.com/albums/u261/good_looking_dj/IMG_0055.jpg
-se orneaza:eu am pus kiwi
http://i170.photobucket.com/albums/u261/good_looking_dj/IMG_0059.jpg

blatul a iesit ff bun

Ultima oara a fost editat de annabel (2009-05-21 08:14:58)

Offline

 

#810 2009-05-21 08:00:31

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09
Mesaje: 8647

Re: Retete in imagini - 3

drool

Offline

 

#811 2009-05-21 08:16:09

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15
Mesaje: 36351

Re: Retete in imagini - 3

katalina mai uita-te o data ca am editat de vreo 2 ori.pff m-au innebunit pozele si netu asta de melc

Offline

 

#812 2009-05-21 08:37:09

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31
Mesaje: 13180

Re: Retete in imagini - 3

ma bucur ca ti-a iesit bine, anna. big_smile


"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

Offline

 

#813 2009-05-21 12:48:02

syd
Sr. member
Inregistrat: 2008-09-01
Mesaje: 1404

Re: Retete in imagini - 3

annabel cum scoti tortul diplomat?il rastorni?

Offline

 

#814 2009-05-21 13:06:00

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15
Mesaje: 36351

Re: Retete in imagini - 3

nu syd
este tava de tort cu margini detasabile.ramane doar fundul. capacelul(marginile)il ridici

Offline

 

#815 2009-05-21 13:25:00

syd
Sr. member
Inregistrat: 2008-09-01
Mesaje: 1404

Re: Retete in imagini - 3

annabel a scris:

nu syd
este tava de tort cu margini detasabile.ramane doar fundul. capacelul(marginile)il ridici

da dar eu nu am cu margini detasabile si as vrea sa fac  grater oare daca rastorn ar iesi?

Offline

 

#816 2009-05-21 13:40:15

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15
Mesaje: 36351

Re: Retete in imagini - 3

syd, din ce retete au mai fost puse pe aici, am vazut ca s-a spus"si a doua zi se rastoarna pe un platou si se orneaza".deci ar trebui sa iasa ceva
sau iti cumperi cu margini detasabile din carrefour&co ca nu sunt ff scumpe si sunt de buna calitate.chiar tin

Offline

 

#817 2009-05-21 13:41:55

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21
Mesaje: 137398

Re: Retete in imagini - 3

syd, captusesti o cratita cu folie de plastic si cred ca e ok, din ce am vazut pe la altii

Offline

 

 Acum



   

Footer-ul board-ului

© Copyright 2002–2024 forummamici.ro
© ForumMamici.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.