Retete in imagini - 6-105


#1977 2010-11-09 10:02:09

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21
Mesaje: 137398

Re: Retete in imagini - 6

bubu, eu zic ca ar trebui sa-l lasi mai mult timp la o temperatura medie, daca e temperatura prea mare se va arde la suprafata si ramane crud in interior

Offline

 



#1978 2010-11-09 10:10:59

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07
Mesaje: 55441

Re: Retete in imagini - 6

daca ai pus si capac la vasul de yena e clar ca nu se putea rumeni cum trebuie. lasa-l la temperatura potrivita pana se patrunde, apoi poti creste un pic temperatura ca sa se si rumeneasca


"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

Offline

 

#1979 2010-11-09 13:58:36

bubu_bubu
New member
Inregistrat: 2010-09-02
Mesaje: 80

Re: Retete in imagini - 6

alinda a scris:

daca ai pus si capac la vasul de yena e clar ca nu se putea rumeni cum trebuie. lasa-l la temperatura potrivita pana se patrunde, apoi poti creste un pic temperatura ca sa se si rumeneasca

Pai da am pus si capacul  signof10 Oricum va multumesc pt rabdare si raspunsuri,am sa incerc din nou..

Offline

 

#1980 2010-11-09 14:01:41

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07
Mesaje: 55441

Re: Retete in imagini - 6

bubu_bubu a scris:

alinda a scris:

daca ai pus si capac la vasul de yena e clar ca nu se putea rumeni cum trebuie. lasa-l la temperatura potrivita pana se patrunde, apoi poti creste un pic temperatura ca sa se si rumeneasca

Pai da am pus si capacul  signof10 Oricum va multumesc pt rabdare si raspunsuri,am sa incerc din nou..

lol lasa ca nimeni nu s-a nascut invatat smile
data viitoare ai doua variante:
1. faci puiul fara capac, la foc mic. la final cresti temperatura ca sa se rumeneasca (cum scriam mai sus). oricum verifici periodic sa nu scada de tot zeama si sa se arda.
2. faci puiul cu capac, in cazul asta merge si o temepratura mai maricica pentru ca, fiind sub capac, nu se arde. la fel, la final scoti capacul (atentie mare la aburul fierbinte!) si mai lasi carnea sa se "bronzeze" smile
eu prefer varianta a doua.


"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

Offline

 

#1981 2010-11-09 16:21:52

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Mesaje: 24754
Site

Re: Retete in imagini - 6

Creier pane

Ingrediente:
1 kg de creier de porc
3 oua
faina
pesmet

Se pune creierul in apa rece si se lasa cam o ora.

http://forummamici.ro/comunitate/uploads/thumbs/1349_09112010067.jpg

Apoi se pune la fiert in apa cu sare si se fierbe cam 10 minute. Se scot bucatile una cate una pe o farfurie

http://forummamici.ro/comunitate/uploads/thumbs/1349_09112010068.jpg

Cele 3 oua se condimenteaza si se bat.

http://forummamici.ro/comunitate/uploads/thumbs/1349_09112010069.jpg

Fiecare bucata de creier se trece prima oara prin faina, apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet. Se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins.

http://forummamici.ro/comunitate/uploads/thumbs/1349_09112010070.jpg

Se intorc repede pentru ca se prajesc imediat. Se scot pe o farfurie pe care am asezat servetele care sa absoarba uleiul in exces

http://forummamici.ro/comunitate/uploads/thumbs/1349_09112010071.jpg

Se serveste cu orice garnitura.

http://forummamici.ro/comunitate/uploads/thumbs/1349_09112010072.jpg


Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Offline

 

#1982 2010-11-09 16:29:56

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30
Mesaje: 15319

Re: Retete in imagini - 6

Creier  acklad


patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

Offline

 

#1983 2010-11-09 16:38:32

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15
Mesaje: 36351

Re: Retete in imagini - 6

e bun blue..

Offline

 

#1984 2010-11-09 16:47:15

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07
Mesaje: 5252

Re: Retete in imagini - 6

mie mi-a placut mereu cum arata facut asa ,dar la gust nu imi place deloc..

Offline

 

#1985 2010-11-09 16:49:37

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21
Mesaje: 137398

Re: Retete in imagini - 6

BabyBlueDoll a scris:

mie mi-a placut mereu cum arata facut asa ,dar la gust nu imi place deloc..

la mine e invers, aspectul si textura mi se par scarboase, dar imi place gustul smile

Offline

 

#1986 2010-11-09 17:45:51

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13
Mesaje: 22290

Re: Retete in imagini - 6

blueeyes a scris:

Creier  acklad

subscriu cesafac


Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

Offline

 

#1987 2010-11-09 18:08:22

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-12
Mesaje: 26341

Re: Retete in imagini - 6

calleigh a scris:

blueeyes a scris:

Creier  acklad

subscriu cesafac

acklad nici macar sa aud de asa ceva  acklad


..be the best ...fuck the rest smile))

Offline

 

#1988 2010-11-09 18:10:28

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01
Mesaje: 89341

Re: Retete in imagini - 6

You_and_Me a scris:

calleigh a scris:

blueeyes a scris:

Creier  acklad

subscriu cesafac

acklad nici macar sa aud de asa ceva  acklad

acklad


"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."


http://www.fertilityfriend.com/home/329906

Online

 

#1989 2010-11-09 18:36:26

addicted
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-12
Mesaje: 2052

Re: Retete in imagini - 6

Am facut si eu salam de biscuiti doar c-am facut cu rahat si cu, cocos.

http://forummamici.ro/comunitate/uploads/thumbs/6917_img_0076.jpg

http://forummamici.ro/comunitate/uploads/thumbs/6917_img_0075.jpg



You can’t live a positive life with a negative mind.

Offline

 

#1990 2010-11-09 18:54:39

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30
Mesaje: 15319

Re: Retete in imagini - 6

annabel a scris:

e bun blue..

Eu nu am mancat niciodata, insa mi se pare ca intra in categoria de mancare tip sangerei, testicul de porc & co...


patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

Offline

 

#1991 2010-11-09 20:42:12

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24
Mesaje: 2680

Re: Retete in imagini - 6

Mie imi place creierul pane dar preferam sa nu vad poza asta cu el crud  lol

Nu am mancat decat la restaurant pt ca presupun ca si la mama ii e greata de el crud de aia nu l-a gatit niciodata acasa.


Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

Offline

 

#1992 2010-11-09 20:44:36

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19
Mesaje: 7980

Re: Retete in imagini - 6

heimdall a scris:

BabyBlueDoll a scris:

mie mi-a placut mereu cum arata facut asa ,dar la gust nu imi place deloc..

la mine e invers, aspectul si textura mi se par scarboase, dar imi place gustul smile

Exact, l-as manaca cu ochii inchisi, e foarte bun


Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Offline

 

#1993 2010-11-10 09:11:26

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Mesaje: 3223
Site

Re: Retete in imagini - 6

sonia30 a scris:

You_and_Me a scris:

calleigh a scris:


subscriu cesafac

acklad nici macar sa aud de asa ceva  acklad

acklad

acklad


"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand
____________________________

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

Offline

 

#1994 2010-11-10 09:42:40

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14
Mesaje: 14580

Re: Retete in imagini - 6

pink_martini a scris:

sonia30 a scris:

You_and_Me a scris:


acklad nici macar sa aud de asa ceva  acklad

acklad

acklad

acklad
rotfl

Offline

 

#1995 2010-11-10 10:00:25

bubu_bubu
New member
Inregistrat: 2010-09-02
Mesaje: 80

Re: Retete in imagini - 6

alinda a scris:

bubu_bubu a scris:

alinda a scris:

daca ai pus si capac la vasul de yena e clar ca nu se putea rumeni cum trebuie. lasa-l la temperatura potrivita pana se patrunde, apoi poti creste un pic temperatura ca sa se si rumeneasca

Pai da am pus si capacul  signof10 Oricum va multumesc pt rabdare si raspunsuri,am sa incerc din nou..

lol lasa ca nimeni nu s-a nascut invatat smile
data viitoare ai doua variante:
1. faci puiul fara capac, la foc mic. la final cresti temperatura ca sa se rumeneasca (cum scriam mai sus). oricum verifici periodic sa nu scada de tot zeama si sa se arda.
2. faci puiul cu capac, in cazul asta merge si o temepratura mai maricica pentru ca, fiind sub capac, nu se arde. la fel, la final scoti capacul (atentie mare la aburul fierbinte!) si mai lasi carnea sa se "bronzeze" smile
eu prefer varianta a doua.

Multumesc!

Offline

 

 Acum



   

Footer-ul board-ului

© Copyright 2002–2024 forummamici.ro
© ForumMamici.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.