|
Nu esti logat. Retete in imagini - 8-36#666 2012-09-06 05:35:28
Re: Retete in imagini - 8
eu am facut de mai multe ori dupa asta: http://www.teoskitchen.ro/2008/08/ciorb … -grec.html (vorbesc de varianta romaneasca. a la grec originala se face altfel dar nu am incercat) Cap patrat cu minte-n colturi Offline #667 2012-09-06 08:28:11
Re: Retete in imagini - 8si adevaratul "a la grec" : http://www.reteteleluiradu.ro/2010/06/24/avgolemono/ Offline #668 2012-09-06 10:00:30
Re: Retete in imagini - 8multu` , girls !! http://olx.ro/oferte/user/jF0h/ What are you going to do with this time? http://www.youtube.com/watch?v=BOksW_NabEk Offline #669 2012-09-06 11:12:04
Re: Retete in imagini - 8spor la treaba! Cap patrat cu minte-n colturi Offline #670 2012-09-06 16:27:07
Re: Retete in imagini - 8din experienta cuiva, cum pot sa fac galustele de gris sa iasa pufoase, nu tari? (pe net gasesc o groaza de solutii, insa un sfat in plus nu strica ) Cap patrat cu minte-n colturi Offline #671 2012-09-06 16:32:55
Re: Retete in imagini - 8pai bati albusurile spuma, dar nu tare, dupa care inglobezi usor galbenusurile, si torni grisul in ploaie (dupa ochi, nu masurat; tre' sa iasa un maglavais nici prea curgator, dar nici tare); amesteci cat mai putin posibil, dar nici nu lasi cocoloase; eu alte trucuri nu stiu daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #672 2012-09-06 17:21:01
Re: Retete in imagini - 8saru'mana! daca ies, iti pastrez o portie Cap patrat cu minte-n colturi Offline #673 2012-09-06 17:38:10
Re: Retete in imagini - 8eu nu bat albusurile spuma. peste ouale batute intregi pun gris nu prea mult si apoi mai il las sa se umfle vreo 10min. daca se pune gris mai mult de la inceput ies mai bolovani. si bineinteles sare si eventual cateva picaturi de ulei. Offline #674 2012-09-06 18:01:36
Re: Retete in imagini - 8Covrigi. Reteta http://www.bubulinagospodina.com/covrigi/ Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #675 2012-09-06 20:01:24
Re: Retete in imagini - 8vai-vai... cum arata covrigii tot dupa o reteta a lui Love faceam unii. apoi am inceput sa fac sarbestii lui Angel.... Offline #676 2012-09-06 23:38:51
Re: Retete in imagini - 8vaiiiiiiiiiii chiftelele aleaaaaaaaaaaaaaa de cand nam mai mancat doamneeeee parca le si simt mirosul Ultima oara a fost editat de babydolldeea (2012-09-06 23:40:35) Offline #677 2012-09-07 07:46:21
Re: Retete in imagini - 8
le mai las vreo 10 minute macar dupa ce pun grisul inainte de a le pune in supa, se mai "umfla" Ultima oara a fost editat de heimdall (2012-09-07 07:47:29) Offline #678 2012-09-07 10:09:39
Re: Retete in imagini - 8merci, fetelor Offline #679 2012-09-07 18:12:26
Re: Retete in imagini - 8Si eu tot de pofta am facut chiftele Ultima oara a fost editat de majestik (2012-09-07 18:13:55) Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #680 2012-09-07 22:39:33#681 2012-09-08 09:35:49
Re: Retete in imagini - 8Gara, am citit reteta. voi folositi 2 tipuri de faina? :-/ Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #682 2012-09-08 12:55:42
Re: Retete in imagini - 8sigur merg si cu un singur tip de faina, maje Offline #683 2012-09-08 14:04:28
Re: Retete in imagini - 8ce smantana trebuie sa folosesc pt ciorba de pui a la Grec ca sa nu se branzeasca ? Ultima oara a fost editat de Florence_ (2012-09-08 14:08:23) http://olx.ro/oferte/user/jF0h/ What are you going to do with this time? http://www.youtube.com/watch?v=BOksW_NabEk Offline #684 2012-09-08 14:24:35
Re: Retete in imagini - 8buna intrebare... ar trebui sa fie o smantana adevarata si cat mai grasa... deci nu danone & co si nu dietetica, din comert nu stiu ce sa-ti spun, poate de la tarani din piata Offline
© ForumMamici.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|