|
Nu esti logat. Diversificarea - 5-64#1198 2014-06-06 15:00:55
Re: Diversificarea - 5mamici,. ce mai mananca puii vostri la micul dejun? Offline #1199 2014-06-06 15:50:05
Re: Diversificarea - 5eu ii dau tartine cu unt si telemea/ almette/ pasta de ficat/ cascaval/pasta de ou/ miere/ zacusca. ca regula, generala, paine cu ceva. azi n-aveam paine in casa si am desfacut o cutie de cereale, a mancat, ma mir, ca nu mai voia... sa vad acum daca mai vrea si alta data sau arunc cutia. la gradinita cica mananca si dulceata, acasa nu vrea Offline #1200 2014-06-06 16:08:20
Re: Diversificarea - 5ii faci paine in casa, garga? eu caut de pe piata, nu am aparat de facut paine si de lene/lipsa de timp nu fac. am gasit o sursa, cica paine ardeleneasca, intradevar e fix ca si aia care o fac eu in casa.. Offline #1201 2014-06-06 17:58:52
Re: Diversificarea - 5pass, nu. doar din cand in cand. ieri am facut, azi n-am mai avut chef. eu sunt la a doua masina de paine stricata prin uzarea pieselor... asta a doua a fost proasta rau Offline #1202 2014-06-07 18:58:04
Re: Diversificarea - 5garga si mie mi s-a stricat masina de paine...eu am crezut ca numai mie mi se intampla, nu am stiut ca tin asa putin..si a mea era Moulinex, cica sunt bune..mda.. O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #1203 2014-06-07 20:03:07
Re: Diversificarea - 5Fetelor, nu se intareste rau painea facuta la masina? E buna macar cateva ore? Offline #1204 2014-06-08 08:57:59
Re: Diversificarea - 5Cris, prima a fost ceva no name si am fososit-o super, super mult. s-a uzat si la aia ceva dar am improvizat cumva si inca ar mai merge dar nu mai vreau eu s-o folosesc pentru s-a cojit teflonul de pe vasul ala si e nesanatos. pe asta de la lidl am folosit-o mult mai putin decat pe prima, cred ca este inca in garantie. Offline #1205 2014-06-08 13:41:35
Re: Diversificarea - 5eu o tin la frigider si mananc din ea si o sapt daca e cazul nu-si schimba gustul la frigider. Offline #1206 2014-06-08 15:01:58
Re: Diversificarea - 5Rose, painea facuta in masina de paine, atunci cand o scoti fierbinte din cuva, o invelesti intr-un prosop ud si stors bine si unul uscat peste. O ti asa pana se raceste, apoi o depozitezi in punga inchisa bine. Viata mea, desprinsa din povesti Offline #1207 2014-06-08 18:46:34
Re: Diversificarea - 5Rose, eu puneam painea intr-un prosop pana se racea si apoi in punga, nu se intarea deloc. E suuupeeerr buna!!! doar ca nu tinea cu zilele, se strica mai repede decat cea cumparata, eu aveam si faina bio 100%, adica grau macinat la moara ... dar daca o bagi la frigider intr-adevar tine mult mai mult. O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #1208 2014-06-08 18:49:53
Re: Diversificarea - 5Cris, eu am renuntat la masina de facut paine cand am descoperit painea fara framantare. Viata mea, desprinsa din povesti Offline #1209 2014-06-08 18:57:43
Re: Diversificarea - 5Ei Deno, nu tin chiar atat de mult la chestiile astea sanatoase dar cat de cat da... eu ma bucuram ca stiu ce bag in paine, si mai ales ca am sursa de faina buna. O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #1210 2014-06-08 19:05:50
Re: Diversificarea - 5750 gr faina, 2 lingurite drojdie uscata sau 30 gr proaspata(de care preferi), 2 lingurite de sare si 600 ml de apa. Se amesteca toate cu o lingura, acoperi recipientul cu folie de plastic si lasi la dospid 2-3 ore. Pana se umfla bine. Apoi torni compozitia intr-un recipient, eu pun hartie de copt. Acoperi recipientul cu capac si lasi la cuptor la foc la 240 gr, cam 40-50 min. Dupa timpul asta iei capacul, scazi temperatura sub 200 si o lasi sa se rumeneasca, pana iti place la culoare. Viata mea, desprinsa din povesti Offline #1211 2014-06-08 19:09:31
Re: Diversificarea - 5Deno, eu cred ca incerc maine! Ultima oara a fost editat de Rose (2014-06-08 19:34:19) Offline #1212 2014-06-08 19:29:14
Re: Diversificarea - 5Deno, multumesc mult. Clar incerc, mai ales ca m-ai facut curioasa. Dar trebuie sa pun capac, pai nu creste? sau trebuie sa o pun intr-un vas mai inalt sa aiba loc sa creasca acolo inauntru? O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #1213 2014-06-08 19:35:58
Re: Diversificarea - 5Cris, eu m-am gandit sa o pun intr-un vas de Jena. Am unul mai mare, si va fi mai mult ca o lipie plata, deci are unde sa creasca. Offline #1214 2014-06-08 19:55:26
Re: Diversificarea - 5Intr-un vas inalt, da. Eu o pun intr-o oala de supa medie, dar cu fundul rotunjit, nu are marginea in unghi de 90 gr. Viata mea, desprinsa din povesti Offline #1215 2014-06-08 19:56:45
Re: Diversificarea - 5Rose, eu la toate retele care necesita calire, pun in oala / cratita apa de un deget si o lingura de ulei, in loc de ulei simplu. Ultima oara a fost editat de Katey (2014-06-08 19:57:19) Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni Offline #1216 2014-06-08 20:05:59
Re: Diversificarea - 5eu calesc, nu fierb. sunt mai gustoase, ce e drept. cu apa rece si puse in apa rece de la inceput, si putin ulei, putina sare. nu pun in ulei incins si apa dupa aia, le pun de la inceput si le las sa se inabuse pana se inmoaie. Offline
© ForumMamici.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|