Reteta: piure de piersici cu curcan – de la 8 luni

Pentru ca este perioada in care piersicile au acea aroma minunata este momentul sa incercam aceasta reteta de piure.

Este o mancare consistenta, datorita aportului de proteine si carbohidrati, care poate sa fie consumata atat dimineata cat si seara. Se poate manca de la 8 luni in sus, avand grija ca alimentele sa fie atat de pasate pe cat este nevoie.


Ingrediente

piersici

piept de curcan

biscuiti pentru bebelusi (sau alte cereale)

 

Cum se prepara

Pieptul de curcan, fara piele sau oase, se pune la fiert cu putina sare. Cand este bine fiert, se scoate din apa si se taie foarte marunt.

Intre timp, piersicile se spala bine si apoi se curata de coaja. Se taie cubulete mici si se dau prin blender. Se pot si taia fin, de mana, daca copilasul este mai mare.

Se maruntesc si biscuitii si se amesteca toate ingredientele.

Mancarea este dulceaga la gust, tocmai potrivita cu gustul bebelusilor.

Sursa foto: babycenter.com

Citeste si

3 retete cu galbenus de ou pentru bebelusii de 7-12 luni

3 retete cu dovlecei pentru bebelusi

Adauga comentarii!