Mereu suntem in cautare de retete care sa fie iubite de copii, dar sa fie si satioase si sa contina legume. Va prezint mai jos o reteta care este apetisanta si permite adaugarea de multiple ingrediente la cele de baza fara sa schimbe gustul sau aspectul in mod semnificativ.
Ingrediente de baza pentru turtite din cartofi
4 cartofi
branza
1 lingura de faina
patrunjel
sare
Cum se prepara turtitele din cartofi
Incepeti prin a incalzi apa intr-o oala.
Curatati cartofii de coaja si apoi ii taiati cubulete.
Cartofii se pun la fiert pana cand sunt moi ca sa ii pasati ca pe un piure.
Taiati patrunjel proaspat cat mai marunt. Amestecati cu cartofii.
Puneti faina peste cartofi. Adaugati cascaval dat pe razatoare sau alt tip de branza si amestecati bine.
Faceti turtite mici pe care le prajiti in tigaie, in putin ulei, timp de cateva minute, pana cand capata o culoare aurie.
Ce ingrediente mai puteti adauga:
- dovlecei dati pe razatoare
- morcovi dati pe razatoare
- broccoli
- mazare fiarta
- pastai fierte taiate marunt
- fasii de piept de pui
- ou