Retete in imagini-137
- sophie
- Addicted member
- De la: Atlantis
- Inregistrat: 2008-02-19
- Mesaje: 11424
Re: Retete in imagini
Friptura de porc cu bere (preferata puiului meu :P)
1 kg carne porc 1 fir praz morcov ardei gras ceapa cateva ciupercute (optional) o rosie decojita 4-5 catei usturoi 300 ml bere sare, piper
Se spala carnea si se taie felii, care se innabusa pe rand pe ambele parti in ulei incins, apoi se scot intr-un vas yenna. Se curata, se zdrobeste usturoiul, se amesteca cu putina apa, se stropeste carnea cu berea si usturoiul, se presara cu sare si piper si se introduce in cuptorul preincalzit; se lasa cca 40 min. Se stropeste carnea din cand in cand cu usturoi si bere.
Se spala, se curata si se taie legumele: rosia, ceapa si prazul rondele, restul feliute. ciupercutele crude
ceapa si prazul Se aseaza legumele in vasul cu carnea, mai putin rosia, care se pune deasupra. Se mai 15 min la cuptor.
Spre sfarsit se adauga deasupra rosia si se mai da 5 minute la cuptor.
Varianta finala :)
- fallen_angel
- Insomniac member
- De la: MM
- Inregistrat: 2007-05-07
- Mesaje: 9742
- somebody's me
- Hero member
- De la: casuta mea
- Inregistrat: 2008-01-06
- Mesaje: 2536
Re: Retete in imagini
am facut si eu bomboanele raffaelo...o nebunie...am combinat 2 retete de aici si mi'au iesit exact k alea de la magazin..n'am facut poze k nu am avut cu ce...dar pot pune reteta mea....
Bomboane Raffaelo Ingrediente: -320g zahar pudra -200g lapte praf -400ml lapte -500g nuca de cocos -1 pachet unt -napolitane vanilie -stafide/alune Cum se procedeaza: Intr-un bol mixam untul cu zaharul pudra pana obtinem o spuma, adaugam laptele, laptele praf, aprox, 300g nuca de cocos, si napolitanele maruntite bine. Obtinem o pasta pe care o tinem o ora la frigider. Din pasta luam cate putin, punem o aluna/ stafida in centru si facem bilutele pe care le dam prin nuca de cocos. Pofta buna!!!
- sophie
- Addicted member
- De la: Atlantis
- Inregistrat: 2008-02-19
- Mesaje: 11424
Re: Retete in imagini
Andra123 a scris:arata bine.Chiar e buna cu bere?ca am si eu o reteta doua,dar nu am incercat
e buna berea fragezeste carnea si ai senzatia ca ti se topeste in gura
- somebody's me
- Hero member
- De la: casuta mea
- Inregistrat: 2008-01-06
- Mesaje: 2536
Re: Retete in imagini
Rubine
ingrediente: -200g faina -50g amidon -1 ou -1 lingurita praf de copt -200g zahar -1plic zahar vanilat -1praf sare -coaja rasa de la 2 lamai -1lingura rom -125g margarina -4 linguri frisca -1 varf de cutit scortisoara -250g nuci macinate -40g zahar pudra cu vanilie -60g gem de caise -50g fulgi de cocos -130g jele capsuni
Preparare: 1.Pe planseta se amesteca faina cu amidon si praf de copt;se face o gropita la mijloc. se aseaza inauntru oul, 100g zahar, zahar vanilat, coaja rasa de la 1 lamaie, sare, rom si margarinataiata cubulete. se framanta rapid aluatul, se infasoara in folie si se da la frigider 60 min. 2.se incinge cuptorul la 200 grade C. Pe planseta tapetata cu faina se intinde o foaie de aluat si se decupeaza discuri (aprox 3 cm) cu o forma speciala. se coc pe o tava tapetata cu hartie de copt 12 min. 3. se da in fiert frisca impreuna cu restul de zahar, scortisoara si restul de coaja de lamaie. se adauga nucile si se mai dau in clocot o data, amestecand. se adauga zaharul cu vanilie si se lasa sa se raceasca. se incalzeste gemul de caise si se strecoara. se aseaza pe o farfurie, pe alta se aseaza cosul. 4. pe 50 de discuri se spriteaza compozitia de nuci si se incrusteaza deasupra restul de discuri. marginea "sandvisului" se ruleaza mai intai prin gem, apoi prin cocos. se incalzeste jeleul de capsuni si se decoreaza fursecurile... pofta buna!!!
- _yohana_
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-11-25
- Mesaje: 16986
Re: Retete in imagini
ce bine arata
expect the worst , hope for the best!
- somebody's me
- Hero member
- De la: casuta mea
- Inregistrat: 2008-01-06
- Mesaje: 2536
Re: Retete in imagini
poza nu e a mea.k nu leam facut ink...am luato de pe google.. dar exact asa tre sa iasa..
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Mesaje: 8121
- Site
Re: Retete in imagini
hmmm, toata lumea mananca musaca... eu o fac cu sos bechamel deasupra si mai rad si putin parmezan...
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- _yohana_
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-11-25
- Mesaje: 16986
Re: Retete in imagini
arata super.de acum pun si eu cascaval deasupra.dar cu reusita sa luati felia fara sa se sfarame? a mine mereu se sfarama
expect the worst , hope for the best!
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Mesaje: 8121
- Site
Re: Retete in imagini
Merci :k?ra: Eu o portionez cat e inca aproape fierbinte.
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
- Mesaje: 137398
Re: Retete in imagini
o lasi putin sa se raceasca, oana, ca daca e fierbinte se sfarama
- alinda
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-01-07
- Mesaje: 55441
Re: Retete in imagini
love, scoate pozele alea ca ud tastatura
"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison
- AdA_Ad9
- Hero member
- De la: Bucuresti-in mare parte:D
- Inregistrat: 2007-02-26
- Mesaje: 2193
Re: Retete in imagini
vai love...ce pofta am
Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus
- mykutza
- Moderator
- De la: noi de acasica :X
- Inregistrat: 2008-03-28
- Mesaje: 77499
Re: Retete in imagini
c animale moarte sunt in a doua poza?
Sa nu te astepti sa te salut!
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Mesaje: 8121
- Site
Re: Retete in imagini
Nu le scot, sac! Mykutza, in a doua poza sunt calamari.
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
© ForumMamici.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|