|
Nu esti logat. Retete in imagini - 8-13#229 2012-06-22 15:36:09
Re: Retete in imagini - 8eu fac cu 500 g de zahar si 3 linguri de suc de lamaie. se simte f proaspat gustul de cirese 1 kg e prea mult, asa facea mama, dar e groaznic de dulce aia si nu are niciun farmec. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #230 2012-06-24 12:15:02
Re: Retete in imagini - 8hai_faic, tocmai am facut si eu reteta ta de fursecuri,insa nu mi.a iesit deloc.. Mi.au iest ca niste beze le scazute,nicidecum pufoase.. Oare am batut prea mult albusurile, pentru ca era compozitia cam moale cand am pus.o in tavam sau de ce nu mi.or fi iesit? A, si am pus si cipsuri de coioco, foarte gustoase Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #231 2012-06-25 08:35:40
Re: Retete in imagini - 8"I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!" Offline #233 2012-06-25 11:49:36
Re: Retete in imagini - 8Angel, arata demential...mai inainte am terminat de mancat, dar cand am vazut ce ai tu acolo parca m-a luat iar foamea Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #234 2012-06-26 13:49:35
Re: Retete in imagini - 8Baby- pink am citit in cartea reinvata sa gatesti a lui dr menci pe care am luat-o saptamana trecuta cu libertatea pentru femei retete ca la 5 kg de visine trebuie adaugate 4 kg de zahar. visinele trebuie stropite cu zeama de lamaie si pentru gust se pune un baton de vanilie in oala in care fierbe dulceata. Spor si succes la prima dulceata !!! Offline #235 2012-06-28 09:39:22
Re: Retete in imagini - 8
maje, e posibil sa nu fi pus suficienta nuca de cocos. eu cand am pus o punga, era destul de tare compozitia, incat ca le puteam modela in mana ca si bomboanele raffaelo. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #236 2012-06-30 21:29:21
Re: Retete in imagini - 8
Cap patrat cu minte-n colturi Offline #237 2012-07-01 09:25:01
Re: Retete in imagini - 8
Ce-i drept, nu am pus multa... Ne-au placut, si mie si lui al meu, asa ca o sa mai fac Poate revin si cu o poza Ultima oara a fost editat de majestik (2012-07-01 09:25:27) Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #238 2012-07-03 11:22:51
Re: Retete in imagini - 8am si eu o problema, tot timpul cand fac paste le fac cu sos de rosii si tot timpul au un gust acrisor din cauza sucului de rosii. Ce sa fac oare sa nu mai iasa asa? Sa pun 1 lingura de smantana sau sa diluez sosul cu apa ? "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #239 2012-07-03 11:25:47
Re: Retete in imagini - 8putin zahar poti sa pui sa reduci din aciditate si acreala. #240 2012-07-03 11:25:54
Re: Retete in imagini - 8sau pui o lingurita de zahar eu tot timpul pun in sosul de rosii. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #241 2012-07-03 11:33:48
Re: Retete in imagini - 8faci sosul de rosii cu baza de ceapa calita. ceapa calita indulceste mult. de fapt asa se si face sosul de rosii, putin ulei, o ceapa mare calita si-apoi sucul de rosii sau si mai bine jumate suc de rosii, jumate rosii proaspete. daca-l faci ragu, cu carne tocata si carnea indulceste. un astfel de sos nu e acru niciodata. si putin zahar, da. dar apa il va face doar mai subtire, si apa nu taie acreala. Viata mea, desprinsa din povesti Offline #242 2012-07-03 11:48:41
Re: Retete in imagini - 8* Ultima oara a fost editat de cata.cata (2012-08-10 20:58:03) Offline #243 2012-07-03 11:49:34
Re: Retete in imagini - 8un strop de zahar se pune la sosul de rosii ca sa taie aciditatea, mie nu-mi place Offline #244 2012-07-03 12:50:04
Re: Retete in imagini - 8multumesc pt raspunsuri. IL fac cu ceapa calita insa nu a fost indeajuns. o sa mai fac experimente "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #245 2012-07-03 13:00:05
Re: Retete in imagini - 8poate depinde si de sucul de rosii, cand il faci din rosii crude trebuie lasat sa fiarba putin sa mai dispara aciditatea Offline #246 2012-07-03 13:05:16
Re: Retete in imagini - 8Pai asta e facut in casa de mama. Intr=adevar cand folosesc din comert nu am problema asta "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #247 2012-07-03 14:50:29
Re: Retete in imagini - 8un sos de rosii adevarat se fierbe minim 2 ore. daca doar calesti ceapa si apoi lasi sosul de rosii 10 minute pana da un clocot e normal sa fie acru. Viata mea, desprinsa din povesti Offline
© ForumMamici.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|